fbpx

Retur

Acasa Retur

Returnarea produselor achizitionate online

Potivit legislatiei in vigoare, cumparatorul are dreptul sa notifice în scris NIXIA TRADING SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau.

Singurele costuri ce revin cumparatorului sunt acelea legate de returnarea produselor.

Returul se face de catre cumparator la adresa specificata de NIXIA TRADING SRL.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza NIXIA TRADING SRL cu privire la decizia sa de retragere din contract.

Clientului care a notificat NIXIA TRADING SRL privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat NIXIA TRADING SRL decizia sa de retragere din contract.

Atentie! Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

NIXIA TRADING SRL are dreptul de a decide acceptarea/neacceptarea returului, sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea diminuarii valorii realizate de catre reprezentantii nostri.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la notificarea de retur. NIXIA TRADING SRL va amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre NIXIA TRADING SRL.

Atentie! Rambursarea contravalorii se poate face numai prin transfer bancar.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Aceste dispozitii de mai sus nu se aplica clientilor persoane juridice.

Clientii pot mentiona in notificare daca doresc rambursarea banilor sau schimbarea produselor.

In cazul in care clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea sa, iar NIXIA TRADING SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care clientul accepta acest lucru.

In cazul in care clientul doreste sa returneze un produs dintr-un motiv obiectiv (produsul prezinta defecte de fabricatie etc.) taxa de retur in acest caz va fi zero, iar daca returul se face din alte motive clientul va trebui sa suporte costul returnarii articolelor (acest cost este egal cu cel initial pentru transport si se va retine din suma datorata).

In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. NIXIA TRADING SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Atentie: Produsele se returneaza in ambalajele originale si cu etichete

Formular cerere retur

  Motivul returnării:

  0
   0
   Cosul Tau
   Cosul tau este GolInapoi la Magazin
    Calculeaza transport
    Aplica cupon